Luovuus

Ensimmäiset Cannes Lions -voittajat selvillä

Muun muassa Adidas ja Havas juhlivat Grand Prix'tä.
Kuva:
Cannes Lions
Ensimmäiset Cannes Lions -voittajat selvillä

Cannes Lions -festivaalien ensimmäinen päivä huipentui palkintogaalaan Palais de festivals -kongressikeskuksessa. Lions-pystejä jaettiin viidessä eri kategoriassa, jotka olivat Pharma, Health & Wellness, Radio & Audio, Print & Publishing ja Outdoor.

Finaaliin ei yltänyt yhtäkään suomalaista toimistoa tai brändiä. Tiistaina ainoana suomalaistoimijana finaalissa on tuotantoyhtiö Directors Guild, joka oli mukana tekemässä Porschen menestyskampanja Drive2Extremeä.

Maanantain Grand Prix -voittajista tunnetuin brändi on Adidas, joka voitti pääpalkinnon ulkomainonnan sarjassa eli Outdoorissa. Liquid Billboard -työssä luovana toimistona oli Havas Middle East Dubai. Työ voitti kategoriassa myös yhden kullan ja kaksi hopeaa.

Pepsi nappasi kategoriassa peräti kolme kultaleijonaa.

Print & Publishing -kategorian Grand Prix’n voittivat Annahar Newspaper ja Impact BBDO Dubai, Radio & Audio -kategorian Vice ja Dentsu Creative Bengaluru, Health & Wellness -kategorian Maxx Flash ja VMLY&R Mumbai ja Pharma-kategorian Dell Technologies & Intel ja VMLY&R New York.

Kaikki voittajat löytyvät täältä.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa