Columbia Road
Digitaalisuus

Emmi Tervalasta Columbia Roadin toinen Suomen-liiketoimintajohtaja

14.9.2022 8:45
Toni Rajamäki
Tervala jakaa tehtävän Ville Loppisen kanssa.

Emmi Tervala on aloittanut digitaalisen myynnin ja markkinoinnin konsulttitalo Columbia Roadin Suomen-liiketoimintajohtajana, yritys tiedottaa.

Tervala jakaa ruudun Ville Loppisen kanssa. Loppisen entinen työpari Eero Martela keskittyy jatkossa Columbia Roadin uusiin kansainvälistymissuunnitelmiin.

32-vuotias Tervala on toiminut konsultoinnin, myynnin ja asiakkuuksien parissa Columbia Roadilla yli kuuden vuoden ajan. Hän onkin yksi yli 150-henkisen konsulttitalon ensimmäisistä työntekijöistä ja johtoryhmän jäsen.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Suomalaisyrityksille digitaalinen myynti on entistäkin tärkeämpää, ja haluan myös uudessa roolissani auttaa suomalaisyrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään digimyyntiä kehittämällä. Olen viihtynyt jo yli kuusi vuotta Columbia Roadilla mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahtavien ihmisten ja erinomaisen työyhteisön ansiosta. On myös hienoa, että Columbia Roadilla on nyt liiketoimintavastuullisina työpareina eri sukupuolen edustajat niin Suomen kuin Ruotsinkin toimistoissa, Tervala kertoo tiedotteessa.

Columbia Roadin viime vuoden liikevaihto nousi yli 15 miljoonaan euroon. Yrityksellä on toimistot Helsingin lisäksi Tampereella, Lontoossa, Münchenissa ja Berliinissä.