Toimistot

Elina Bono on Sherpan uusi toimitusjohtaja – Linda Capellettille uusi rooli toimistossa

Bono siirtyy toimistoon VR:n Head of Brand & Marketing -tehtävästä.
Kuva:
Sherpa
Elina Bono on Sherpan uusi toimitusjohtaja – Linda Capellettille uusi rooli toimistossa

Markkinointitoimisto Sherpa vaihtaa toimitusjohtajaa. Yritys kertoo, että kuusi vuotta toimistoa luotsannut Linda Capelletti (kuvassa oikealla) siirtyy talon sisällä uuteen rooliin, ja hänen paikkansa ottaa Elina Bono (vasemmalla), jolta löytyy pitkä tausta markkinoinnin parista.

Bono siirtyy Sherpalle VR:n Head of Brand & Marketing -tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut brändin kehitys-, myynti-, markkinointi- ja viestintätehtävissä muun muassa Sanoma B2B:ssa, Oikotiellä, Luhdalla ja MTV Mediassa.

– Sherpassa houkutteli yrityskulttuuri ja ihmiset. Tämä päätös on tuntunut oikealta heti Paulin (Waroma, Sherpan perustaja) ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien – ja tunnehan tunnetusti ohjaa toimintaa. Sherpassa asuva luovuus, asiantuntijuus ja lämpö vetivät puoleensa. Meitä yhdistää myös avarakatseisuus ja kunnianhimo. Tiedän, mihin suuntaan Sherpa on menossa, ja haluan olla vauhdittamassa luovuuden kasvua, kertoo Bono tiedotteessa.

Capelletti siirtyy johtamaan toimiston asiakkuuksia.

– Moni varmasti miettii, liittyykö muutokseen draamaa. Pitää tuottaa pettymys – ei liity. Olen ollut itse ajamassa muutosta enkä voisi olla onnellisempi jatkajastani sekä uudesta roolistani Sherpassa. Mielestäni yhden toimitusjohtajan ei tarvitse olla firmalle se ainoa oikea toimari ajasta ikuisuuteen. Hyviä johtajia voi olla monia firman elinkaaren eri vaiheissa, Capelletti sanoo.

Waroma ja muu hallitus etsivät alusta lähtien toimitusjohtajaa asiakkaan puolelta, sillä asiakaskokemus on kaikkea ohjaava voima, toimistosta kerrotaan.

– Halusin, että Sherpaa johtaa ihminen, joka on saanut käytännön työssään testata, mikä toimii ja mikä ei. Tunsin Elinan entuudestaan, ja minut on vakuuttanut hänen näkemyksellisyytensä ja asioiden kyseenalaistaminen. Olen vakuuttunut siitä, että tällä porukalla mennään pitkälle, sanoo Waroma, joka on Sherpan hallituksen puheenjohtaja.

Vuonna 2009 perustetun toimiston liikevaihto oli viime vuonna 3,3 miljoonaa euroa. Capellettin johdolla toimisto kasvatti liikevaihtoaan kuuden vuoden aikana lähes 40 prosenttia. Vuoden Toimisto -kisassakin juhlineen Sherpan asiakkaita ovat muun muassa Paulig, Sokos ja Suomen Yrittäjät.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa