Toimistot

Eka Ruolan Nitro palkkasi Mari Männistön asiakkuusjohtajakseen

Nitrossa on aloittanut kesälomien jälkeen tukku uusia työntekijöitä.
Kuva:
Nitro
Eka Ruolan Nitro palkkasi Mari Männistön asiakkuusjohtajakseen

Markkinointiviestinnän luova hybriditoimisto, Eka Ruolan omistama Nitro on tehnyt kesän aikana useita rekrytointeja. Toimisto tiedottaa, että uusiin työntekijöihin kuuluu muun muassa Mari Männistö (kuvassa), joka palkattiin yritykseen asiakkuusjohtajaksi.

Männistö on aiemmin toiminut SHIFT Business Festivalin toimitusjohtajana.

Viimeisen kuukauden aikana talossa ovat aloittaneet luovina suunnittelijoina Carita Holck, Anna- Mari Taipalus ja Aino Ylinen, teknisenä projektipäällikkönä Tuomas Rantasalo sekä  analyytikkona Heidi Hynynen.

Rekrytointien taustalla on luonnollisesti vahva kasvu. Toimiston uusiin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Lumme Energia, Europress ja Matkahuolto. Aiempiin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Volkswagen ja Mantsinen.

– Tähtäämme ensisijaisesti vahvaan luovuuteen ja moderniin hybridilaatuun, mutta luonnollisesti jokaisen terveen yrityksen tulee myös kasvaa. Haluan, että Nitro on ihmisille alusta, jossa heidän on kaikin tavoin mahdollisimman hyvä tehdä oma ylivertainen parhaansa sekä kasvaa ja kehittyä. Tämä tarkoittaa mielenkiintoisia toimeksiantoja, vahvaa ja innostavaa kulttuuria sekä osaavia kollegoita. Olen erittäin iloinen uusista rekrytoinneistamme, joiden uskon istuvan hyvin tähän ainutlaatuiseen porukkaan, Nitron pääomistaja ja vastaava luova johtaja Ruola toteaa tiedotteessa.

Hasan & Partnersin johtoportaassa pitkän uran tehneen Ruolan lisäksi Nitron omistajiin kuuluu TS-Yhtymä Oy.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa