Cannes Lions
Luovuus

Cannes Lions -tuomaristoon kaksi suomalaista

11.4.2024 11:25
Toimitus
Tuomaristo koostuu tänä vuonna 54 maan edustajasta. Suomalaisia edustavat Reaktorin Katariina Harteela ja Kurion Elli Tuominen.

Maailman arvostetuimman mainosalan kilpailun, kesäkuussa käytävän Cannes Lionsin, tuomaristoon pääsi tänä vuonna kaksi suomalaista: Reaktorin luova johtaja Katariina Harteela ja Kurion strategiajohtaja Elli Tuominen.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Harteela tuomaroi Entertainment Lions for Gaming -kilpailusarjassa, jossa palkitaan brändien luovia ratkaisuja pelimaailmassa. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Hasan & partnersin luovana johtajana ja voittanut monia mainosalan palkintoja, kuten pronssia ja hopeaa kilpailussa, Cannes Lionsissa.

Tuominen toimii tuomarina Social & Influencer -kilpailusarjassa. Hän on toinen Kurion perustajista ja on tuomaroinut aikaisemmin esimerkiksi Cannes Lions -organisaation järjestämässä Eurobest-kilpailussa.

Tuomaristo koostuu tänä vuonna 54 eri maan edustajista, mikä on laajin edustus koskaan. Festivaali pidetään tänä vuonna 17.–24.6.

Lue myös: Itsensä nolaaminen tekee hyvää, sanoo huijarisyndroomasta kärsivä introvertti, Cannes-palkittu ja maailmalla uraa tehnyt Katariina Harteela

Lue myös: Kurion Elli Tuominen mukana Eurobestin Young Creatives -kilpailun tuomaristossa