Toimistot

Bob the Robotilta uusia nimityksiä: Hanna Palosta asiakkuusjohtaja, Jussi Pekkalasta luova johtaja

“Bobin luovuuden DNA:ssa on ollut jo 20 vuotta sellainen koko kansan taju. On kunnia jatkaa ja kehittää sitä”, sanoo Pekkala.
Kuva:
Bob the Robot
Bob the Robotilta uusia nimityksiä: Hanna Palosta asiakkuusjohtaja, Jussi Pekkalasta luova johtaja

Luova toimisto Bob the Robot on tehnyt uusia nimityksiä. Toimiston uudeksi asiakkuusjohtajaksi on valittu Hanna Palo ja uudeksi luovaksi johtajaksi Jussi Pekkala.

Vuonna 2016 TBWA\Helsingiltä Bobille vaihtanut Palo on työskennellyt viime vuodet Account Directorina. Pekkala puolestaan nousee luovan johtajan paikalle Senior Copywriterin pestistä.

– Bob the Robotin kulttuuri ja arvot ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä miksi itsekin olen viihtynyt talossa jo kuusi vuotta. Pursun energiaa ja intoa, enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan osaamistani ja näkemystäni uudessa roolissani. Liiketoiminnallinen kiinnostus sekä ongelmanratkaisukyky ovat aina olleet veressäni, ja haluan päästä kehittämään meidän ja asiakkaidemme liiketoimintaa syvemmin tällä upealla porukalla, Palo kommentoi tiedotteessa.

Pekkala aloitti Bob Helsingissä jo vuonna 2010. Hän vietti välissä vuosia Hasan & Partnersilla, josta tie vei takaisin Bob the Robotille vuonna 2019. Pekkala työskentelee myös Applen luovana johtajana.

– Bobin luovuuden DNA:ssa on ollut jo 20 vuotta sellainen koko kansan taju. On kunnia jatkaa ja kehittää sitä. Vaikka keinot, mediat ja mekaniikat muuttuvat joka tunti, briljantti idea oikein tarjoiltuna tekee aina vaikutuksen – ja tuottaa tuloksen. Niitä me täällä metsästämme ja tarjoilemme, ja onkin etuoikeus kuulua tähän tajuttoman kovaan porukkaan, Pekkala hehkuttaa.

Tällä hetkellä Bobilla työskentelee 70 henkilöä. Uudet avainrekrytoinnit ovat tärkeä osa toimiston kasvusuunnitelmaa.

– Datan lisääntyminen ja teknologian kehittyminen ei suinkaan vähennä inhimillisen luovuuden roolia markkinoinnissa, päinvastoin: luovan ajattelun merkitys liiketoiminnan menestys- ja erottumistekijänä kasvaa jatkuvasti. Koska kaikilla on sama data ja työkalut käytössään, korostuu parhaiden osaajien merkitys entisestään, toimitusjohtaja Miska Rajasuo kiteyttää.

Bob the Robot on tänä vuonna ehdolla Vuoden Toimisto -kilpailussa parhaaksi suureksi mainostoimistoksi, jossa valtikkaa on pitänyt viime vuodet TBWA. Bobin ja TBWA:n lisäksi tämän vuoden finalisteihin kuuluu Hasan & Partners. Bobin suurimpiin asiakkuuksiin kuuluvat tällä hetkellä muun muassa S-ryhmä, Valio, Elisa, Mehiläinen ja Veikkaus.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa