Barona
Brändit

Arla Joensuu vetämään Baronan startupia, joka yhdistää yritykset ja luovan alan freelancerit

15.8.2022 9:00
Toni Rajamäki
Markkinointialan osaaja Joensuu on ollut aiemmin mukana perustamassa Kaverisovellusta.

Markkinointialan osaaja ja yrittäjä Arla Joensuu on valittu vetämään Baronan uutta startup-yritystä Freecreativea, joka perustettiin yhdistämään yritykset ja luovan alan freelancerit. Elokuussa pestissä aloittaneen Joensuun tittelinä on Senior Creative Manager.

Freecreative on jatkumoa Barona Luovalle, joka on vuodesta 2017 lähtien erikoistunut markkinoinnin ja viestinnän tekijöiden rekrytointiin.

– Viime vuodet ovat muovanneet työelämää  monella tavalla, ja Freecreativen tehtävä on laittaa asiat nyt uudelleen järjestykseen. Muuttuva bisnesmaailma tarvitsee kipeästi luovien alojen osaajia viestinnän ja digimarkkinoinnin puolelta. Erityisesti tulemme kiinnittämään huomiota hyviin työoloihin ja yksilöiden hyvinvointiin, tuemme ja sparraamme, Joensuu kertoo tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Freecreative tukee freelancereita muun muassa oman osaamisen ja työn hinnoittelussa, ja yritysasiakkaille yritys luo väylän löytää ammattitaitoisia tekijöitä sekä helpottaa laskutusta.

– Freecreative auttaa tunnistamaan ne hetket, kun ammattilainen haluaa kehittyä ja esimerkiksi ottaa loikan isompaan rooliin. Organisaatioita tuemme kaikessa markkinointiviestinnän ymmärtämisessä ja tekemisessä. Tiedämme, että on paljon aloja ja yrityksiä, joiden ei ole tähän päivään asti tarvinnut miettiä digitaalisia tapoja myydä ja tulla näkyväksi, Joensuu jatkaa.

Joensuu on työskennellyt pitkään markkinoinnin parissa, mutta parhaiten hänet tunnetaan Superlaiffi-startupin perustajana. Superlaiffi on kehittänyt muun muassa Kaverisovellus-palvelun.