Vapa Media
Toimistot

Annukka Puttosesta Vapan uusi luova johtaja ja johtoryhmän jäsen

30.11.2022 10:30
Toni Rajamäki
Puttonen on työskennellyt aiemmin muun muassa N2:lla ja McCann Helsingillä.

Markkinointitoimisto Vapa Media vahvistui marraskuussa kovalla tekijällä, kun Annukka Puttonen tuli toimistoon luovaksi johtajaksi. Hänet nimitettiin myös johtoryhmään.

Vapa tiedotti siirrosta tällä viikolla.

Puttonen tuli Vapalle N2:lta, jossa hän toimi Creative Lead/Strategist-tittelillä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa McCann Helsingillä.

– Vapa on aina ollut haastaja ja toimialan positiivinen häirikkö, ja tässä ajassa minua kiinnostaa nähdä, mitä kaikkea tästä voi syntyä. Nyt ei tarvitse parin vuoden päästä miettiä, että olisinpa ollut tuolla, Puttonen sanoo tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Vapalla Puttonen vastaa myösluovan tiimin ja suunnittelijoiden kehittämisestä. Hän haluaa saada tekijät uskomaan omiin ideoihinsa, sillä näin myös asiakkaat saavat parasta jälkeä.

– Vapalla luovaan ja strategiseen työhön suhtaudutaan kunnianhimoisesti. Omasta osaamisestani tuon aineksia isojen ideoiden ja konseptuaalisen osaamisen kehittämiseen. Asiakastyössä minulle on ominaista pyrkiä ymmärtämään asiakkaita ja auttaa heitä löytämään oma potentiaalinsa. Vapalla me pystymme tarjoamaan jotain, mitä muut eivät ole huomanneet nähdä.

Puttosen lisäksi toimiston johtoryhmään kuuluvat ​​toimitusjohtaja Heli Hytönen, strategiajohtaja Alison Morrison ja liiketoimintajohtaja Katja Koivisto. Johtoryhmä luotsaa Vapan uutta strategiakautta, jonka tavoitteena on vahvistaa toimiston haastajaroolia markkinointialalla.

– Annukka on täydentävä viimeinen pala Vapan johtoryhmään. Kunnianhimoisen tiimin ohjauksessa pääsemme rakentamaan Vapan uutta lukua. Annukan näkemyksellisyys tämän päivän markkinoinnista, pitkä kokemus ja humaani ote johtamiseen muodostavat voittamattoman kombon. Olen vakuuttunut, että yhdessä loistavan tiimimme kanssa Annukka saa aikaan uutta ja merkittävää asiakkaillemme, sanoo Hytönen.

Juttua muokattu 30. marraskuuta 2022 klo 12.21: Puttosen titteli N2:lla oli Creative Lead/Strategist eikä luova johtaja, kuten aiemmin sanottiin.