Toimistot

Viestintätoimisto Drum sai upeat viisi finaalipaikkaa Sabre Awardsissa

Myös muita suomalaistoimistoja ylsi finaaliin viestintäalan jättikilpailussa
Kuva:
Unsplash/Jacek Dylag
Viestintätoimisto Drum sai upeat viisi finaalipaikkaa Sabre Awardsissa

Suomessa vuoden viestintätoimistona palkittu Drum on saanut viisi finaalipaikkaa Sabre Awardsin EMEA-alueen tämän vuoden kilpailussa. Saavutus on suomalaisittain todella kova, sillä Sabre Awards on viestintäalan suurin ja merkittävin kansainvälinen kilpailu.

Finaalissa ovat Fazerin, Luodon, Takedan, Tehyn ja Tomran kanssa tehdyt työt. Parhaiten töistä tunnetaan Fazerille tehty Reissumies-kampanja, jossa luovana toimistona oli Ivalo Creative Agency ja mediatoimistona Dagmar. Näin ollen myös Ivalo ja Dagmar ovat luonnollisesti ehdolla kilpailussa.

Muista suomalaisista finaaliin ylsivät bränditoimisto SEK, markkinointitoimisto Avidly ja viestintätoimisto Brunnen Communications. SEKiltä mukaan pääsivät Zalandolle, Visit Finlandille ja Ponsselle tehdyt työt. Brunnen pääsi mukaan Suomen Kennelliitolle tehdyllä työllään. Avidly puolestaan ylsi finaaliin Solar Foodsille tehdyllä työllään.

SEK ja Avidly saivat jo yhdet tunnustukset, sillä molemmat saivat pystit IN2 Sabre -lisäkategoriassa.

Palkinnot jaetaan 27. toukokuuta. Katso kaikki finalistit täältä.

Lue myös: Toimittajana tunnetuksi tullut Jussi Eronen vaihtoi viestintäkonsultiksi Drumiin – palkittu journalisti kertoo, mitä suomalaisessa viestinnässä pitäisi parantaa

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa