Mainos

Vastaa palkkakyselyyn, jos haluat neuvotella palkankorotuksesta

Tiedätkö mikä on markkinoiden mukainen palkkataso työssäsi? Osaatko pyytää tarpeeksi palkkaa? Oletko käyttänyt alan palkkakyselyn tuloksia vipuvartena palkkaneuvotteluissa?
Kuva:
Vastaa palkkakyselyyn, jos haluat neuvotella palkankorotuksesta

Toimihenkilöliitto ERTO ja markkinointi- ja tietoalan ammattiyhdistys DigiMaMa toteuttavat lokakuussa palkkakyselyn, jossa selvitetään markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisten palkkatasoa eri tehtävissä. Kyselyyn toivotaan runsaasti vastauksia, jotta markkinointi- ja viestintäalalta saataisiin koottua yksi kattava palkkatilasto. Mitä useampi vastaa kyselyyn, sitä paremmat tilastotiedot saadaan käyttöön.

Tilastotieto kertoo tietenkin myös sen, onko juuri sinun palkkasi kilpailukykyinen ja sen mitä muualla maksetaan samasta työstä. Muista, että tieto on palkkakeskustelussakin valtaa. Alan palkkojen kehityksen kannalta on tärkeää, ettet myy työpanostasi liian halvalla.‍

Mainos- ja markkinointialalla ei ole omaa työehtosopimusta, mutta Toimihenkilöliitto ERTO tekee vuosittain alalle palkkasuosituksen, jota voi käyttää konkreettisena tukena ja apuna palkkaneuvotteluissa. 

Joten vaikutathan palkkatiedon kertymiseen jakamalla kyselyä ja vastaamalla siihen itse. Kysely on anonyymi ja sen linkkiä voi jakaa kenelle tahansa markkinointi-, viestintä- ja tietoalalla toimivalle työntekijälle. Kattavaa palkkatietoa alalta ei ole saatavissa missään, mutta yhdessä voimme muuttaa tämän asian.‍

Jos annat kyselyssä yhteystietosi, saat tuoreet tulokset sähköpostiisi joulukuun alussa. Jos et jätä yhteystietoja, voit lukea tuloksista mm. osoitteissa www.erto.fi sekä www.digimama.fi. 

Kyselyn tulosten analysoinnin jälkeen syntyy alan palkkasuositus, joka julkaistaan päivitettynä maalis-huhtikuussa 2023. Lue myös viime vuoden kyselyn tuloksista ja tutustu alan tämänhetkiseen palkkasuositukseen.

Vastaathan kyselyyn viimeistään 30.10.

Pienenä porkkanana mainittakoon vielä, ERTOn palkkakyselyihin vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken Toimihenkilöliitto ERTO ry arpoo 5 x 100 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. 

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa