Mainos

Vastaa myynnin ja markkinoinnin laajimpaan palkkatutkimukseen

16.1.2023 8:30
MarkkinointiUutiset
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA kutsuu kaikki markkinoijat ja myyjät osallistumaan sankoin joukoin Suomen laajimpaan alan palkkatutkimukseen. Vastaa sinäkin, niin pääset vaikuttamaan omaan palkkatasoosi!

MAINOS: Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

MMA haluaa, että myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset menestyvät työelämässä. Yksi tärkeimmistä keinoista tähän on vaikuttaminen alan palkkatasoon.

Avoin tieto myynnin ja markkinoinnin palkkatasosta on asia, josta kertominen edistää palkkatasa-arvon ja samalla työelämän yhdenvertaisuuden toteutumista. 

− Keräämme ja jaamme vuosittain tietoa myynnin ja markkinoinnin palkoista, jotta voimme palvella alojemme ammattilaisia paremmin. Myös vastaajat hyötyvät tutkimustiedosta. Sen avulla he voivat tunnistaa arvonsa ja neuvotella itselleen palkan, jonka ansaitsevat, kertoo MMA:n kehityspäällikkö Samuli Myllyharju.

Hyödyllistä tietoa palkkauksesta

Palkkatutkimuksen vastausten avulla MMA voi parhaiten vaikuttaa myynti- ja markkinointialan ammattilaisten työ- ja työmarkkinatilanteeseen sekä palkka- ja urakehitykseen. Tutkimuksen tuloksista alojen ammattilaiset saavat myös hyödyllistä tietoa omasta palkkauksestaan.

MMA julkaisee tutkimuksen tuloksista vuosittain laajan raportin. Viimeisimmässä palkkatutkimuksessa selvisi, että Suomen positiivinen talouskehitys nosti myös myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten palkkoja. Vuonna 2021 myynti- ja markkinointitehtävien mediaanipalkka oli 5 360 euroa kuukaudessa, kun edellisenä vuonna se oli 5 000 euroa.

− Palkkatutkimusta hyödynnämme myös palkkaneuvonnassa, joka on jäsenillemme täysin maksutonta. Lisäksi Oma MMA -palvelussamme on tutkimuksen tietoihin pohjautuva palkkatutka. Siitä voi tarkistaa, onko oma palkka kohdillaan, vinkkaa Myllyharju.

Sinun siis kannattaa vastata MMA:n palkkatutkimukseen, sillä sen avulla sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa alan palkkatasoon!

MMA:n palkkatutkimus 

MMA:n palkkatutkimukseen voit vastata 10.−25.1.2023 välisellä ajalla. 

Vastauksellasi tuet myös mielenterveystyötä, sillä MMA lahjoittaa jokaisesta vastauksesta euron Mielenterveyden keskusliitolle (enintään 3 000 euroa). Lisäksi voit halutessasi osallistua myös arvontaan, jossa MMA palkitsee kolme onnekasta voittajaa 100 euron arvoisella Superlahjakortilla.

Klikkaa tästä vastaamaan!

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)