Mainos

VASTAA KYSELYYN: Markkinointialan suuri hyvinvointikysely

11.10.2023 10:30
MarkkinointiUutiset
MarkkinointiKollektiivi haluaa tietää mitä sinulle, markkinoinnin alan ammattilainen, kuuluu.

MAINOS: MarkkinointiKollektiivi

Markkinointialan suuren hyvinvointikyselyn avulla koostetaan kokonaiskuvaa siitä, miten markkinoinnin alan ammattilaisilla menee työelämässä ja millaisena markkinointiala koetaan.

Kysely toteutetaan markkinoinnin alan työelämän parantamiseksi ja alan ammattilaisten jaksamisen näkyväksi tekemiseksi. Tiedämme, että markkinointialalla on paljon asioita, joita voidaan korjata ja tehdä paremmin. Toisaalta meitä on paljon, jotka vuodesta toiseen alalla viihtyy.

Kerätyt tiedot jaetaan avoimesti kaikille ja tehdään heti, kun tulokset valmistuvat. Kyselyn tuloksia muotoilee ja analysoi MarkkinointiKollektiivin kanssa Tietomuotoilutoimisto KRUT.

Vastaa kyselyyn Lyytissä >>

Hyvinvointikyselyssä käsitellään seuraavia teemoja:

  • Työhyvinvointi, jaksaminen ja työnteon tavat
  • Markkinointialan kiinnostavuus ja kuormittavuus
  • Nykyisen työpaikan vaikutus työhyvinvointiin

Kysely on suunnattu kaikille markkinointialalla toimiville – suunnittelijoille, koordinaattoreille, asiantuntijoille, johtajille, medialle... – sekä markkinoinnin alalle pyrkiville.

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 5–10 minuuttia. Vastauksesi käsitellään anonyymisti. Kooste tuloksista julkaistaan loppuvuoden 2023 aikana.

Arvostamme vastaamiseen käyttämääsi aikaa. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl Kaffa Roasteryn AINA-uutuuskahveja sisältäviä tuotepaketteja, jotka sisältävät laadukkaita ja helposti lähestyttäviä AINA-kahveja eri paahtoasteilla, sekä 3 kpl Finnkinon lippupaketteja, jotka sisältävät premium-yritysliput ja herkkuliput kahdelle.

Kyselyyn voi vastata 15.10.2023 klo 23.59 saakka.

Vastaa kyselyyn Lyytissä >>

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)