Mainos

Readpeak muuttaa tavan tehdä natiivimainontaa: Esittelee tekoälyyn perustuvan natiivimainostyökalun

11.6.2024 8:07
MarkkinointiUutiset
Readpeak yksinkertaistaa natiivimainonnan tekemistä AI:n avulla. Readpeak julkisti keväällä uusimman innovaationsa ohjelmallisen natiivimainonnan alalla: tekoälyn avulla tuotetut mainokset. AI Ads-nimeä kantava lisäominaisuus on ilmainen kaikille alustan käyttäjille.

MAINOS: Readpeak

Tehokasta mainosten luomista

Tekoälymainokset on suunniteltu yksinkertaistamaan sekä nopeuttamaan mainosten luomisprosessia. Työkalu mahdollistaa useiden mainosversioiden luomisen natiiviartikkelista vain muutamassa sekunnissa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen silloin, kun luovaa inspiraatiota puuttuu, mikä mahdollistaa puolestaan tuottavuuden ylläpitämisen ja keskittymisen kampanjan muihin osa-alueisiin.

"Tähän mennessä asiakkailtamme saatu palaute on ollut todella hyvää. He pitävät siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää sekä kuinka hyvään suomenkieleen työkalu taipuu. Tekoälyllä tuotetut mainokset antavat mainostajille myös uusia ideoita siitä, miten erilaisin otsikoin ja ingressein mainosvariaatioita voidaan tehdä, joilla on kuitenkin iso merkitys kampanjan toimivuuden kannalta", kertoo Sarianna Haakana, joka vastaa Readpeakin Suomen liiketoiminnasta. “Ensimmäisten kuukausien perusteella näyttää siltä että tekoälyllä tuotettujen mainosvariaatioiden määrän ja laadun paraneminen nostaa kampanjoiden klikkiprosenttia, laskien samalla klikkihintoja”, Haakana jatkaa.

Näin se toimii

UusiAI Ads hyödyntää alkuperäisen artikkelin sisältöä luoden samanaikaisesti jopa kahdeksan eri mainosvariaatiota. Tämä prosessi sisältää uusien otsikoiden, ingressitekstin ja toimintakehotusten luomisen hyödyntämällä dataa Readpeakin parhaiten menestyneistä kampanjoista.

Kun nämä variaatiot on luotu, mainostajalla on mahdollisuus hyväksyä, hylätä tai muokata jokainen niistä erikseen. Tämä antaa hallinnan lopullisesta tuotoksesta hyödyntäen samalla tekoälyohjattua luovuutta.

Miksi valita tekoälyllä tuotetut mainokset?

  • Tehokkuus: Luo useita mainosvariaatioita sekunneissa säästäen arvokasta aikaa.
  • Luovuudenlisäys: Saat uusia ideoita ja inspiraatiota kampanjoihisi, jos et ole erityisen luovalla tuulella.
  • Tuloksiinkeskittyvä: Hyödynnä datalähtöisiä oivalluksia Readpeakin menestyneimpiin kampanjoihin perustuen, varmistaaksesi tehokkaasti toimivat mainosvariaatiot.
  • Käyttäjäystävällinen: Nauti helppokäyttöisestä alustasta, joka yksinkertaistaa mainostenluomisprosessia.

Yhdistämällä tekoälyn parhaiten performoiviin kampanjoihin ja alustan rikkaaseen dataan Readpeaktarjoaa ratkaisun, joka ei ainoastaan paranna tuottavuutta vaan myös tuottaa parempia tuloksia.

Kasvutarinamme

Helsingissä 2014 perustettu Readpeak on ohjelmalliseen natiivimainontaan erikoistunut itsepalvelualusta. Yrityksen vuosittainen kasvu on tällä hetkellä 50% ja kasvun odotetaan jatkuvan.

Readpeak toimii tällä hetkellä yhdeksässä eri markkinassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä uusimpina tulokkaina Hollannissa ja Isossa-Britanniassa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)