Haku päättynty: MarkkinointiUutiset etsii uutistoimittajaa

29.11.2022 8:05
Toimitus
Tunnistatko kiinnostavan tiedotteen ja osaat etsiä markkinointiuutisia kansainvälisistä lähteistä? Kirjoitatko niistä nopeasti jutun, joka on helposti ymmärrettävä? Saatat olla etsimämme uutistoimittaja!

Haku MarkkinointiUutisten uutistoimittajaksi on päättynyt.

MarkkinointiUutiset etsii riveihinsä uutistoimittajaa, joka vastaa päivittäisestä uutistuotannosta. Uutistoimittajan tehtäviin kuuluu tiedonhaku, uutisten kirjoittaminen sekä editointi. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa kiinnostusten kohteiden mukaan.

Työaika on sopimuksen mukaan 25–40 tuntia viikossa. Palkkaus riippuu työmäärästä ja kokemuksestasi.

Jätä hakemus pian alla olevan botin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Mitä etsimme?

Olet etsimämme uutistoimittaja, jos tunnistat tiedotevirrasta ne kiinnostavimmat markkinointiuutiset ja osaat etsiä tietoa ja uutisia myös kansainvälisistä lähteistä. Työ on itsenäistä uutisseurantaa ja -hankintaa mutta myös tiimityötä, jossa saat tukea kollegoiltasi.

Olet kiinnostunut markkinointialasta etkä pelkää tarttua puhelimeen kysyäksesi lisää – ja joskus tyhmiäkin kysymyksiä. Löydät juttuihin mielenkiintoisen näkökulman, ja kirjoitat napakoita ja selkeitä juttuja nopeasti. Suomen kielen taitosi on erinomainen.

Kokemus journalistisesta työstä ja alan koulutus on eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen työn, jossa pääset yhdistämään tietotaitoasi markkinoinnista journalismiin. Pääset myös luomaan suhteita yritysmaailman päättäjiin ja kasvattamaan verkostoasi.

Olemme tasa-arvoinen, ammattitaitoinen, inhimillinen, joustava ja hauska työporukka, jossa töitä tehdään kunnianhimoisesti mutta kuitenkin rennolla otteella. Teemme töitä pääasiassa etänä, joten ei ole väliä, missä päin Suomea sijaitset.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi. Halutessasi pääset tekemään esimerkiksi median kehitystyötä ja sosiaalista mediaa.

Mikä MarkkinointiUutiset?

MarkkinointiUutiset on 2020-luvun markkinointimedia, joka käsittelee markkinointia laajasta perspektiivistä. Kerromme alan kiinnostavimmat uutiset, mutta emme pelkästään raportoi, mitä tapahtuu. Me myös nostamme esiin tärkeitä puheenaiheita.

MarkkinointiUutiset julkaisee päivittäin lyhyitä uutisia ja kolumneja sekä useamman kerran viikossa pidempiä, taustoittavia artikkeleita.

Vastuullinen toiminta on meille tärkeää. MarkkinointiUutisten toimitus on sitoutunut Julkisen sanan neuvoston periaatteisiin ja Journalistin ohjeisiin. Se tarkoittaa sitä, että teemme MarkkinointiUutisissa journalismia aina hyviä journalistisia tapoja kunnioittaen.

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä suoraan MarkkinointiUutisten päätoimittajaan Iina Kansoseen (iina@markkinointiuutiset.fi).