Luovuus

Haku päättynyt: MarkkinointiUutiset etsii toimitusharjoittelijaa

31.8.2023 9:30
MarkkinointiUutiset
Tammikuussa 2021 julkaisutoiminnan aloittanut markkinointialan media etsii toimittajalupauksia.

Haku MarkkinointiUutisten toimitusharjoittelijaksi on päättynyt.

Oletko lupaava toimittaja, joka etsii mahdollisuutta päästä näyttämään taitojaan ja kehittämään osaamistaan?

Etsimme joukkoomme toimittajaharjoittelijaa päivittäiseen uutistoimitukseen. Jos olet kiinnostunut markkinoinnista ja viestinnästä ja haluat päästä tekemään nopeaa uutisointia polttavista puheenaiheista sekä oppia lisää, voit olla etsimämme toimittajaharjoittelija.

Toivomme, että harjoittelu alkaa loka–tammikuussa ja kestää osa-aikaisena (noin 20 h/ viikko) 4–6 kuukautta. Harjoitteluun liittyvät yksityiskohdat ovat kuitenkin neuvoteltavissa.

Harjoittelu on palkallinen. Maksamme palkkaa Akavan Erityisalojen suosituksen mukaisesti niin, että palkka kokoaikatyöstä on 1 331 euroa.

MarkkinointiUutiset on alkuvuonna 2021 perustettu markkinointiin keskittyvä digiuutismedia, jossa julkaistaan sekä lyhyitä uutisia että pidempiä artikkeleita. MarkkinointiUutiset takaa, että markkinointialalla toteutuu avoin ja riippumaton tiedonjako. Olemme Julkisen sanan neuvoston jäsen.

Jos olet kiinnostunut toimittajaharjoittelijan paikasta MarkkinointiUutisissa, käy lyhyt keskustelu alta löytyvän botin kanssa. Näin selvität nopeasti, olisimmeko sopiva match, eikä erillisiä hakemuksia tarvita.

MarkkinointiUutisissa harjoittelijana syksyllä 2022 aloittanut Satu Hurme kommentoi harjoittelujaksoaan seuraavasti:

"Tein journalismin korkeakouluopintoihini liittyvän harjoittelun MarkkinointiUutissa, enkä olisi voinut parempaa paikkaa löytää. MarkkinointiUutisissa pääsin tekemään monipuolisia juttuja nopeasta uutistyöstä pidempiin juttuprojekteihin. Toimituksen tuki oli mieletön koko harjoittelujakson aikana, mutta vastuuta myös annettiin sopivasti. Harjoittelijana pääsin myös itse ehdottamaan ja toteuttamaan juttuaiheita. 

MU tarjoaa aitiopaikan markkinointi- ja viestintäalan maailmaan ja mahdollisuuden verkostoitua alan osaajien kanssa. Koko MarkkinointiKollektiivi on upea työyhteisö ja häkellyin siitä, miten lämpimästi yhteisössä otettiin vastaan, vaikka usein töitä tehtiinkin jopa eri kaupungeissa. MU on nuori media, joten harjoittelijana pääsee myös näkemään uuden digitaalisen median kehittämistä ja itsekin rakentamaan uutta. Suosittelen lämpimästi hakemaan!"

Kysyttävää? Tavoitat MarkkinointiUutisten päätoimittajan Iina Kansosen osoitteesta iina@markkinointiuutiset.fi.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)