Media

MarkkinointiUutiset etsii kolumnisteja vuodelle 2024 – haku päättynyt

24.10.2023 7:50
Toimitus
Oletko markkinointi-, media-, viestintä- tai myyntialan ammattilainen, joka haluaa rohkeasti ravistella ihmisten ajatuksia sekä tarjota raikkaita ja yllättäviäkin näkökulmia?

Haku MarkkinointiUutisten kolumnistiksi on tältä erää päättynyt.

Onko sinulla painavaa sanottavaa markkinoinnista, myynnistä, viestinnästä tai media-alasta? Haluaisitko kirjoittaa sanottavasi teräväksi kolumniksi noin kerran kuussa? Tilaisuutesi on tullut! Verkkomedia MarkkinointiUutiset etsii kolumnisteja vuodeksi 2024. Hae mukaan täyttämällä alta löytyvä lomake.

Jos tunnistat itsesi seuraavista neljästä kohdasta, saatat olla etsimämme sananiekka:

- Olet markkinointi-, viestintä tai media-alan opiskelija tai ammattilainen. Sinulla on paljon sanottavaa – ja uskallat sanoa sen rohkeasti.
- Haluat ravistella ihmisten ajatuksia ja tarjota uudenlaisia, raikkaita ja yllättäviäkin näkökulmia.
- Osaat kirjoittaa. Sinun ei tarvitse olla ammattikirjoittaja, mutta toimitukselle lähetettävien tekstien tulee olla sellaisia, joille riittää kevyt editointi.
- Pystyt sitoutumaan siihen, että kirjoitat 10 kolumnia vuonna 2024 alkaen heti tammikuusta alkaen.

Toivomme löytävämme mahdollisimman moninaisen ja kirjavan joukon kolumnisteja. Haethan siis mukaan, jos koet, että haluat saada äänesi kuuluviin suomalaisella markkinointi- ja viestintäkentällä. Haku päättyy sunnuntaina 12.11.2023.

MarkkinointiUutisten julkaisutoiminta alkoi tammikuussa 2021. Huomioithan, että resurssimme ovat rajalliset emmekä valitettavasti voi maksaa kolumnisteillemme palkkiota. MarkkinointiUutiset on sitoutunut Julkisen sanan neuvoston periaatteisiin ja Journalistin ohjeisiin.

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä sähköpostitse MarkkinointiUutisten päätoimittajaan Iina Kansoseen (iina@markkinointiuutiset.fi).

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)