Mainonta

Folk Finlandin toimitusjohtaja Pia Dahlmanista Kaiku-kilpailun päätuomari

29.11.2022 11:35
Toni Rajamäki
Voittajat palkitaan KaikuGaalassa maaliskuussa.

Folk Finlandin toimitusjohtaja Pia Dahlman on valittu ensi vuoden Kaiku-radiomainoskilpailun päätuomariksi, tiedottaa kilpailun järjestäjä RadioMedia.

Dahlman toimii samalla Teho-sarjan juryssa yhdessä A-lehtien strategiajohtaja Sanna Kolamon ja MTV:n Head of Client Manager Teamin Outi Rekolan kanssa.

– Odotan kuulevani luovia ideoita, jotka ovat niin vahvoja, että pystyvät maalaamaan kuulijansa päähän kuvan. Erottuvia toteutuksia, jotka ovat linjakkaita ja loppuun asti hiottuja. Mahtavaa päästä palkitsemaan tuomariston kanssa vuoden 2022 vaikuttavimmat duunit ja rohkeimmat mainostajat, Dahman sanoo tiedotteessa.

Kilpailussa on yhteensä kahdeksan sarjaa. Tehon lisäksi mukana ovat Tuotteet, Palvelut, Yhteiskunnallinen, Paikallinen, Yrityskuva, Musa / jingle ja Yritysvastuu.

Muita tuomareita ovat muun muassa Ryhmä Creative Agencyn toimitusjohtaja Pertti Pällijeff, SEKin luova johtaja Annu Terho, TBWA\Helsingin copywriter Otto Kilpiö ja Bauer Median Head of Audio Branding Lauri Domnick. Koko tuomariston löydät täältä.

Ilmoittautuminen kilpailuun käynnistyy tänään. Parhaat palkitaan KaikuGaalassa Helsingissä 16. maaliskuuta 2023. 

Kaiku on Suomen merkittävin radiomainonnan kilpailu, jonka tavoitteena on kehittää suomalaisen äänimainonnan tasoa, kohottaa tekijöiden ammattitaitoa sekä lisätä suomalaisen äänimainonnan arvostusta. Kilpailussa arvioidaan kategoriasta riippuen mainoksen luovaa ideaa, käsikirjoitusta ja kokonaistuotantoa, yritysvastuuta tai kampanjan tehokkuutta ja tuloksellisuutta.